Egyre több arra utaló jel van, hogy Magyar Pétert is hatalmukba kerítették a baloldali globalista körök, amelyek Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mögött is megtalálhatók – írta meg a Tűzfalcsoport. A blog szerint emlékezetes, hogy Varga Judit egykori férje a múlt héten is elszólta magát néhány alkalommal, ezúttal többek között a mögötte álló százfős jogi csapatról.

Hirdetés

Felidézték, hogy Magyar Péter múlt héten másodjára is megjárta az ügyészséget, amikor is leadta a korábban általa „kormánybuktatónak” minősített hangfelvételt. Az ügyészségi látogatását követő rögtönzött sajtótájékoztatón elszólta magát Magyar Péter:

Mostantól bármelyik médium, bármelyik magánszemély és bármelyik jogi személy, bármilyen valótlanságot állít, akár ezzel a felvétellel, akár az én tevékenységemmel, akár a családom tevékenységével, akár a barátaimmal kapcsolatban, százfős jogi csapat fog ezen dolgozni, akik felajánlották a segítségüket, és mindent rendőrség elé fogunk vinni, ügyészség elé fogunk vinni és polgári eljárásokat fogunk indítani.

A nyilvánvalóan fenyegető és az indulat által szült elszólás felveti a kérdést, hogy vajon mely „százfős jogi csapat” engedheti meg azt magának, hogy ingyenesen dolgozzon az ellenzék új reménységének – vélekedett a Tűzfalcsoport, majd rámutatott, hogy a közélettel foglalkozó személynek hamar eszébe jut a Soros által fizetett Transparency International (TI), mint lehetséges opció.

A Transparency-vezér Magyar Péter lelkes követője

A blog szerint érdemes megemlíteni, hogy a Transparency International olyannyira be van kötve a globalista hálózatba, hogy a Soros-féle Open Society Foundations minden évben támogatja sok millió forinttal őket. A legutóbbi beszámolójuk szerint csak 2022-ben 11,2 millió forintot kapott az uniós pénzek monitorozása című projektre a szervezet. De támogatja őket a Holland Nagykövetség, és intenzív kapcsolatban vannak a David Pressman nevével fémjelzett amerikai nagykövetséggel is.

Korábban írtuk

A Tűzfalcsoport szerint az is beszédes, hogy a TI igazgatója Magyar Péter posztjait követi és lájkolja.

 

A teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható IDE kattintva.