Hirdetés

„Újra és újra lebukik az álhírterjesztő, rágalmazó baloldal” – írja a budapesti Fidesz Facebook-oldala, hozzátéve, a Soros-pénzekből fenntartott blogoldal még a választások előtt igyekezett mindent megtenni azért, hogy minél jobban besározzák a nekik nem tetsző, fideszes politikusokat.

„A Kúria azonban döntött, így kénytelenek voltak helyreigazítást közölni. Úgy tűnik, csak hazugságokra, fake newsra és alaptalan lejáratásra jutott a baloldalnál a guruló dollárokból…” – olvasható a Fidesz Budapest közösségi oldalon.

Az ügy előzménye, hogy a portál, amelytől az utóbbi hetekben több munkatárs is távozott, Tordai Bence nyomán azt állította, Láng Zsolt még a városrész polgármestereként lopott a Gyarmati Dezső Uszodára szánt pénzből. Az ügyben ez a harmadik ítélet, amely alátámasztja, hogy ez hazugság volt.

Fotó: Vogt Gergely/Demokrata

– Sajnos újra és újra szembesülünk azzal, mennyire elvakítja őket a gyűlölet és hogy csak a baloldali megrendelőik érdeke fontos nekik, így pedig lehetetlen tényeken és észérveken alapuló vitát folytatni velük – mondta megkeresésünkre a Fidesz budapesti elnöke. Láng Zsolt hozzátette: természetesen örül a mostani bírósági döntésnek, bár azt szomorúnak tartja, hogy egy ilyen nyilvánvaló rágalmazás ügyében közel 14 hónapot kell várni a helyreigazításra.

Korábban írtuk