Fotó: facebook.com/Szentkirályi Aéexandra
Hirdetés

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerint az elmúlt négy és fél évben Karácsony és Gyurcsány emberei csődbe vitték a fővárost, ezért Budapesten változás kell!

A Fidesz úgy fogalmaz: Szentkirályi Alexandra vezetésével a város új lendületet kaphat és ismét fejlődésnek indulhat.

Szentkirályi Alexandra azt mondta, a felkérést tisztelettel és nagy elszántsággal fogadja el, hiszen Budapest ma Gyurcsány Ferenc fogságában van.

– Ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, majd ő tette a nyakába a saját, levitézlett embereit. Hiszek abban, hogy Budapest többet érdemel. Ötödik éve pörög ugyanis a lejárt baloldali lemez. Minden, ami Budapesten történik, arról szól, hogy Karácsony Gergelynek ki kell fizetnie Gyurcsány embereit. Ezért kong üresen a kassza és került Budapest csődközeli helyzetbe. Ezért vannak járatritkítások a fővárosi közösségi közlekedésben, ezért állunk a dugókban. Karácsony Gergely botrányról botrányra bukdácsol, és a legkisebb problémát sem sikerül megoldania. A város ügyei helyett Gyurcsány kéréseinek teljesítésével van elfoglalva, mi, budapestiek pedig minden nap szenvedjük ennek a következményeit. A város és az itt élők szempontjából ez méltatlan állapot. Karácsony Gergely a 2010 előtti baloldali politika lejárt lemeze. A múlt embere a jövő városának az élén. Itt az ideje, hogy lecseréljük ezt a lejárt lemezt – mondta Szentkirályi Alexandra.

Korábban írtuk

– A nemzet fővárosa olyan főpolgármestert érdemel, aki nem a kormány ellen harcol, hanem együttműködik a kormánnyal a budapestiek gyarapodásának érdekében. Az idei választás tétje az, hogy Budapest Gyurcsány érdekei helyett a budapestiek érdekeiről szóljon, hogy újra olyan fővárosunk legyen, amelyre a nemzet büszke lehet. Hajrá, Magyarország, hajrá, Budapest! – zárta szavait a Fidesz főpolgármester-jelöltje.