A Mandiner interjút készített azzal az AfD-s német képviselővel, aki homoszexuálisként védelmébe vette a magyar gyermekvédelmi törvénycsomagot.

Hirdetés

Helena Dalli egyenlőségügyi EU-biztos nemrég a Politicónak azt mondta, hogy a magyar pedofiltörvény „univerzális emberi jogi probléma”, amely stigmatizálja az LMBTQ-embereket; szerinte nem csak a #MeToo mozgalom pozitív jelenség, de a szivárványok a stadionokban és a BLM mozgalom is. Mit gondol erről a megközelítésről?

Először is: nem értem, miért kellene egy máltai politikusnak bevonódnia a magyar belpolitikába.A melegek minden polgári jogot élveznek Magyarországon és bejegyzett élettársi kapcsolatra is léphetnek egymással.

Mindazonáltal a szexuális irányultságod ráerőltetése más emberekre vagy más emberek gyermekeire nem emberi jog. A meleg férfiak kiváltképpen tisztában vannak, vagy tisztában kellene lenniük azzal, mit eredményez, ha a kormányzat beleszól valaki személyes életébe. Amikor kényszerítik a szülőket, hogy engedjék gyermekeiket át a genderideológia befolyásának, az ugyanaz a totalitárius megközelítés, mint amelyik évtizedekkel ezelőtt börtönbe küldte a melegeket. Én nagyon örülök, hogy a magyarok, akik a kommunizmus ellen harcoltak a szabadságért, érzékenyebbek ezen a területen, mint mi Németországban. Ami a BLM-et illeti, ezelőtt a marxista mozgalom előtt, amely egy erőszakos drogdílert dicsőít, egy szabad embernek sem lenne szabad meghajolni, legyen az magyar, német vagy éppen amerikai.

Korábban írtuk

Mit gondol arról, hogy az EU ebben a szellemben szeretné ellenőrizni az LMBTQ-val kapcsolatos törvényeket a tagállamokban?

Ursula von der Leyen és mások mindig a „közös értékekről” beszélnek –az egyetlen közös értéke az EU-nak a német pénz.

Az uniónak nincsen szíve, nincs lelke, nincs népe. Ez a liberális kozmopolita elit mesterséges konstrukció, amely sikertelenségre van ítélve. Magyarországnak nem szabad parancsokat elfogadnia Brüsszeltől. Senkinek sem kellene.

A teljes interjú elolvasható a Mandiner oldalán, IDE KATTINTVA!