Én magyar vagyok, a svéd demokrácia helyzete nem érdekelne, de mivel a svéd politikusok és véleményformálók folyamatosan hazudoznak a hazámról, gondoltam nézzük meg a svéd demokráciát – megdöbbentő adatokat találtam

Hirdetés

– mondta a külügyi államtitkár. 

Svédországban csak az idei évben már 261 lövöldözés történt, amelyből 34 halálos kimenetelű volt. Szintén csak az idén már 124 robbantás történt, és az elmúlt években több gyermek is meghalt a lövöldözésekben – sorolta a politikus. Hozzátette: 

Svédországban két-három naponta felrobbantanak valakit vagy valamit a svéd rendőrség jelentése szerint hatvanegy „no go zóna” van az országban.

A huszonöt év alatti keresztény fiatalok fele mondta azt, hogy érte már zaklatás a keresztény hite miatt,  és egy korábbi kulturális és demokrácia-ügyi svéd miniszter elismerte, hogy növekszik Svédországban a keresztények elleni bűncselekmények száma – magyarázta. 

Menczer Tamás elmondta, hogy az eurobarométer felmérése szerint a svéd lakosok hetven százaléka mondta azt, hogy az antiszemitizmus is növekszik Svédországban.

Korábban írtuk

A bevándorlással kapcsolatban a svédek hetvenhat százaléka mondta azt, hogy a bevándorlók integrálása sikertelen, és a korábbi svéd miniszterelnök maga is elismerte, hogy párhuzamos társadalmak vannak Svédországban. 

Nos, tehát ezek a svéd politikusok akarnak bennünket kioktatni

– jegyezte meg az államtitkár. Rámutatott: 

van egy nagyon alapvető emberi jog, biztonságnak hívják: ne lőjenek le, ne robbantsanak fel, és ne üldözzenek senkit a hite miatt.

A magyar kormánynak a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, minden tekintetben megvédjük a magyar emberek biztonságát – mondta Menczer Tamás, majd végezetül hozzátette: „aggódom a svéd demokráciáért”.