„A mi politikai közösségünk a legsikeresebb és legerősebb egész Európában. A sikereinket nem ajándékba kaptuk, megdolgoztunk értük. Az eredményeink oka, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány volt az, aki az elmúlt 13 évben mindig elsőként, a leggyorsabban ismerte fel a válságokat, a kihívásokat, és helyes válaszokat adott”

Hirdetés

– szögezte le videójában Menczer Tamás.

„Mi mondtuk azt, hogy Ukrajnában béke kell, mi mondtuk azt is, hogy a bevándorlás veszélyes, tehát nem megszervezni kell, hanem megállítani”

– sorolta a kormány érdemeit a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„Tíz év alatt egymillió munkahelyet teremtettünk, és megőriztük ezeket a Covid, a háború és a szankciók ellenére is, a magyar családtámogatási rendszer pedig világszinten is páratlan. Az eredményeink világosak, de messze nem vagyunk az út végén”

– húzta alá a politikus.

Korábban írtuk

„Közös eredményeinket most is meg kell védenünk. A baloldal vezére továbbra is Gyurcsány úr, aki egyszer már tönkretette ezt az országot. Ráadásul a baloldalon feltűntek új szereplők, politikai kalandorok, árulók, feleségüket rettegésben tartó figurák. Közös eredményeinket a baloldal régi és új szereplőivel szemben is meg fogjuk védeni”

– szögezte le Menczer Tamás.

A politikus arra is kitért, a magyar családtámogatási rendszer világszinten páratlan, az idősek tisztelete és megbecsülése okán a kormány megőrizte a nyugdíjak vásárlóértékét és visszaadta a 13. havi nyugdíjat. A támogatások között megemlítette a fiatalok adómentességét is.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a kormány álláspontja szerint „védekezni kell az LMBTQ-propagandával szemben”.