Még mindig nem lehet tudni tehát egészen biztosan, hogy mi történt. A SzegedMa szerint az is furcsa, és a független képviselőtől igen szokatlan, hogy Szabó Bálint nem áll kamera elé, akár a saját közösségi oldalán keresztül, és meséli el, hogy mi történt.

Hirdetés

A vasárnap előtti legutolsó videó, amiben még igen egyértelműen fogalmazott, és leleplezést ígért, ez volt:

A LEGFRISSEBB HÍREK A CSEREPES SORI PIACRÓL…⤵️1️⃣ Milliárdos telekspekuláció áll a Cserepes Sori Piac bezárása mögött.2️⃣ Jelentősen gyarapodtak ezzel egyidejűleg a vagyonok egyes helyi politikusoknál.3️⃣ Február 15-én, hétfőn 8 órakor Szegeden a Polgármesteri Hivatal képviselői irodájában (Kiss Ernő utca 3.) sajtótájékoztató keretében dr. Szabó Bálint feltárja az összefüggéseket, és bemutatja a bizonyítékokat.DERÜLJÖN KI A TELJES IGAZSÁG ÉS NYISSON KI ÚJRA A CSEREPES SORI PIAC!

Posted by Mindenki Szegedért Mozgalom on Friday, February 12, 2021

A teljes cikk a SzegedMa oldalán olvasható.


„Nyolc éve, 2013–ban rám törte az irodám ajtaját egy Vas megyéből ideköltözött ember, akit nem ismertem azelőtt, az elmúlt nyolc évben heti rendszerességgel, összesen legalább 150 »leleplező« sajtótájékoztatón beszélt hazugságokat rólam! Mindig bepereltem és nyertem ellene! Tőlem megtarthatta volna a 151. hazugság tájékoztatóját is. Azt azonban nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!” – írta a hírekre reagálva a Facebookon Botka László, Szeged baloldali polgármestere.

Korábban írtuk