Hirdetés

Tavaly több behatolót rögzített a statisztika, mint a megelőző hat évben összesen, december 31-én 116 749-nél állt meg a számláló. Ugyanakkor 2021-ben az 50 ezres mennyiséget július 25-én lépte át a bevándorlók áradata – három hónappal később, mint idén.

Áprilisban eddig 12 151 illegális migránsnál tartunk, e hónap 18-án 1299 idegent füleltek le rendőreink, ilyen napi mennyiségre 2015 októbere óta nem volt példa.

A nyomás tehát az illegális migrációt nem létező álproblémának hazudó liberális propaganda állításaival szemben nemhogy nem csökken, hanem folyamatosan, dinamikusan nő. Az elfogások helyszíneiből kitűnik, hogy az ország egész terülelén horogra akadnak a betolakodók, a migránsok pedig egyre erőszakosabbak. Január 6-án Harkán egy Ausztria felé száguldó csempészautó sofőrje el akarta ütni az őt megállásra felszólító rendőrt, akinek járőrtársa több lövéssel tette üzemképtelenné a járművet. Néhány nappal később Ruzsa térségében hasonló jelenetre került sor, ezúttal egy honvédet akart elgázolni a gyilkolni vágyó embercsempész, itt is lőfegyverhasználattal sikerült megállítani a támadót. Január 17-én Monyorókeréknél egy moldáv embercsempész osztrák rendőrökre lőtt, a bűnözőt Körmenden fogták el néhány nap múlva. Mindemellett szinte napi rutinná vált a határt védő egyenruhások dobálása.

Korábban írtuk