Hirdetés

Az utasokat a járatritkítás folyamatába bevonni olyan lett volna, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele 

– mindezt Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója mondta egy háttérbeszélgetésen. A Bajnai Gordon által kézi vezérelt vezérigazgató bár később felajánlotta a lemondását, de azt Karácsony nem fogadta el. A baloldal tehát így beszél az emberekről, és azzal, hogy Karácsony a helyén hagyta Waltert, legitimálta ezt a fajta kommunikációt.

Felidézik: Bangóné Borbély Ildikó, a volt MSZP-s országgyűlési képviselő 2019 áprilisában több millió embert nevezett patkánynak az ATV műsorában, csak azért, mert a nemzeti oldallal szimpatizálnak.

A jobboldali szavazók gyalázásában az első hely mindenképpen Márki-Zay Péter bukott baloldali kormányfő-jelöltnek jár. Még 2021. novemberében nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen arról beszélt, hogy azok a választók, akik támogatják a rezsicsökkentést és ellenzik a migrációt, olyanok, mint a sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

2020 augusztusában Hódmezővásárhely baloldali polgármestere a Facebookon megosztott heti videójában arról beszélt, hogy a Fideszre a szegény és műveletlen magyarok szavaznak.

Korábban írtuk

A koronavírus-járvány során folytatott halálkampányát üdvös dolognak tartotta Márki-Zay, majd kijelentette: „A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”.

Fotó: youtube.com (képernyőfotó)

Még a radikális baloldaltól is szokatlan, a kommunista diktatúra időszakát felidéző módon fenyegette meg a bukott miniszterelnök, a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc az egyik legnagyobb magyar művészt, a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját még 2020 augusztusában. Azt írta a Facebookon: földönfutóvá teszi, minden értelemben. Nem kell nagy értelmezési képesség ahhoz, hogy lefordítsuk Gyurcsány átkozódását: ha Gyurcsányék hatalomra kerülnek, kirúgják Vidnyánszkyt, és elveszik a vagyonát.

Fotó: facebook.com/Karácsony Gergely
Karácsony Gergely büszkén mutatja a Taylor Swift amerikai popénekesnőnek írt levelet.

Ha egységsugarú fideszes lennék, úgy mondanám, fejezze be a kormány az autós üldözést – mindezt Karácsony Gergely írta még 2023 augusztusában. A főpolgármester tehát a kormánypárti szavazókat gyalázta egy bejegyzésében. Minderre Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt közölte, Karácsony Gergely szerint a fideszes szavazók „egységsugarúak”. Szerintünk meg Karácsony Gergely alkalmatlan arra, hogy bármit is vezessen, nemhogy Budapestet.

Karácsony Gergely egyébként 2019-ben azzal is óriási botrányt okozott, hogy a HírTV-nek azt mondta, hogy a zsidók listázása nem nácizmus. „Durva megfogalmazása ez a dolgoknak” – így reagált a riporternek arra a felvetésére, miszerint Gyöngyösi listázta volna a zsidó származású képviselőket. „Nem gondolom, hogy ez önmagában nácizmus, nagyon rossz mondat volt” – tette hozzá. Egy mondattal később pedig kerek-perec kijelentette, hogy nem nácizmus zsidó képviselőket listázni.

A további részletekről IDE KATTINTVA az Origón olvashatnak.