Hirdetés

A Fidesz országgyűlési képviselője kijelentette: „miközben a globális válságok korában élünk, társadalmunk valódi kihívásainak megoldására a baloldal teljesen alkalmatlan”, annak képviselői pedig a környezetszennyezés, a háború, a migráció, de egy város vezetésének a kérdéseire sem tudnak értelmes válaszokat adni.

Sem Budapestnek, sem Magyarországnak, sem Európának, sem a világnak nincsen ideje még egy „őrült bolsevik kísérletre” – mondta, hozzátéve: márpedig a fenyegető veszélyek, a klímaváltozás, a háború, a migráció nagyon is valóságosak.

Közölte: mivel a globalisták a bajt csak tetézik, „nekünk, akik szenvedélyesen szeretjük a hazánkat, kell megtalálnunk a megoldásokat” és egy „erős, szuverén, fejlett Magyarországot kell építenünk”.

Felhívta a figyelmet: Magyarországnak lemaradás helyett előznie kell technológiában, tudásban, szorgalomban, hiszen „mérnöki precizitásra van szükség és versenyképes szakértelemre ahhoz, hogy Magyarország sikeres legyen” – emelte ki.

Korábban írtuk

A veszélyeket csak a tudás és a morál együttműködése háríthatja el, mivel pedig „egy hazánk, egy Európánk és egy bolygónk van, (.) meg fogjuk akadályozni, hogy azokat a balliberálisok az őrült kísérleteik laboratóriumává változtassák” – szögezte le.