Fotó: mti, archív

Vidéki újságírói hálózatot akar kiépíteni Soros György – erről szólnak egyes hírek. Az interneten állítólag toboroznak tudósítókat, akik a helyi lakossághoz szólnának. A vidéki települések azonban már korábban is elutasították a Soros Tervet. Elsők között Kaposvár és a környékbeli települések mondtak nemet a bevándorlási irodákra.

A kaposvár környéki települések többsége testületi határozatban utasították el a bevándorlást szervező irodákat. Hogy mi a települések polgármestereinek véleménye a Soros györgy által támogatott újságírói hálózat létrejőttéről, az M1 a térség országgyűlési képviselőjét, Gelencsér Attilát kérdezte.

Gelencsér Attila úgy fogalmazott: “érzékenyítésnek” nevezik azt, amit az újságírókkal terveznek.

“Ehhez képest a Fidesz jelöltjét – vagyis személy szerint engem, a kormánypártot fogják támadni, nemtelenül, álhírekkel és hazugságokkal” – húzta alá.

Kiemelte: a kaposváriakat ugyanakkor nem fogják tudni megtéveszteni.

Arról is beszélt, hogy a kaposváriak nem szeretnék, hogy elértéktelenedjenek ingatlanjaik, féltik lányaikat és feleségeiket, nem akarják levenni a templomról a keresztet, hogy romoljon a közbiztonság vagy hogy elromoljanak az ünnepeik.

Úgy fogalmazott: ő az egyetlen jelölt Kaposváron, aki biztonságukat garantálni tudja. Az összes jelölt beengedné az illegális bevándorlókat és tisztán önző politikai érdekből megváltoztatnák a kaposváriak életét – húzta alá.

hirado.hu