Mint ismeretes, Márki-Zay Fonyódon arról szónokolt, a moslékkoalíció tagjai külön-külön képviselik a kommunistákat és a fasisztákat is. Egészen pontosan azt mondta: „Ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük.” Márki-Zay mellett állt Steinmetz Ádám országgyűlési képviselő, képviselőjelölt, akinek nem sikerült rezzenéstelen arccal végighallgatnia a miniszterelnök-jelölt újabb verbális ámokfutását. Steinmetz Ádám arra nem reagált érdemben, jól látszott-e az arcán, hogy nem örül a Márki-Zay Péter által elmondottaknak.

Hirdetés

„Nem gondolom, hogy nekem ezt kommentálnom kellene. Én azt gondolom, hogy mindenki feleljen a saját szavaiért. Javaslom, hogy miniszterelnök-jelölt urat kérdezze meg, vagy javaslom az ezzel kapcsolatos Facebook posztját” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Steinmetz Ádám.

Az olimpiai bajnok vízilabdázó Márki-Zay Péter szánalmas magyarázkodására utalt, amikor is utóbb megint megpróbálta magyarázni a megmagyarázhatatlant: csak a szokásos, ő nem is arról beszélt, nem úgy gondolta, hanem éppen ellenkezőleg stb.

Korábban írtuk