Hirdetés

Több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt – mondta Hollik István.

A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak, olyanok, „akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból” – közölte Hollik István.

Mindenki csatlakozzon petícióhoz, „aki nem akarja, hogy visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás”! – mondta Hollik István.

A kormánypártok azt üzenik a petícióval „Gyurcsány Ferencnek, és az emberének, Karácsony Gergelynek”, hogy „nagyon sokan vagyunk, akik emlékszünk még a kormányzására” – tette hozzá.

Korábban írtuk

„Sokan vagyunk, akik emlékszünk még a megszorításokra, a számtalan adóemelésre, és arra, hogy miként hagyták cserben a magyar családokat, a magyar nyugdíjasokat, akiktől egyhavi nyugdíjat elvettek, és hogyan tettek tönkre kormányzásukkal 200 ezer munkahelyet” – mondta Hollik István.

A politikus megígérte, hogy nem engedik Gyurcsány Ferencet és „embereit” visszatérni a hatalomba.

Hollik István azzal is érvet a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gurcsány Ferenc „békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot”.