Kövér László virágot küldött nekem! 🌺Emlékeztek, amikor két hete a házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom…

Posted by Szabó Tímea on Tuesday, June 15, 2021
Hirdetés

Az ügy előzménye, hogy Kövér László házelnök korábban ígéretet tett Szabó Tímeának, ha egyszer képes lesz csendben meghallgatni a neki adott kormánypárti választ, küld neki egy csokor virágot.

„Emlékeztek, amikor két hete a házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot? Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére” – írta a Párbeszéd társelnöke, aki aztán a tőle megszokott eleganciával az ajándék pocskondiázásába kezdett.

„És hát értem én a jó szándékot, meg hogy ajándék lónak ne nézd… De ennek a virágnak olyan hígító szaga van, hogy ki kellett nyitni az ablakot, hogy ne fájduljon meg a fejünk. Lehet, hogy nem kellett volna kékre festeni az eredetileg sárga virágokat? Van még mit tanulni a narancs oldalon a zöldről. Jövőre ellenzékben több idejük lesz ezekkel a dolgokkal is foglalkozni” – zárta sorait.

Korábban írtuk