– A cél a pedofilokkal kapcsolatos „társadalmi megértés” előmozdítása. Ahogy történt ez számtalan deviáns viselkedési forma és aberráció esetében, először most is a „szexuális ízlések” viszonylagosságára és a fennkölt, általános emberi egyenlőségre hivatkoznak, hogy összemossák az abnormálist a normálissal és így elfogadásra érdemesnek prezenáltják azt, ami valójában elfogadhatatlan

Hirdetés

– reagált az óbudai pedofilbotrányra legújabb Facebook-bejegyzésében Szánthó Miklós.

A Magyar Nemzet emlékeztet, egy 40 éves budapesti tanár, LMBTQ-aktivista egy videóban büszkén hirdette, hogy egy 15 éves diákjával van viszonya, majd azzal védekezett, ez nem pedofília, hanem „efebofília”, azaz „ifjúszeretés”.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója már 2020-ban felhíva arra a figyelmet, hogy a folyamatos „felszabadításmániának sose lesz vége, egyszer szexuális forradalom, utána LMBTQAPI-jogok, aztán transzgenderizmus – és utána logikusan következik a pedofilok szabadságharca”.

– Nem ma kezdték és nem is fogják holnap abbahagyni. Egyenlőség, tolerancia, a másság elfogadása, sokszínűség, megértés, diszkriminációmentesség – hányszor hallottuk és milyen tempóban ömlik ránk mindenhonnan a kellemdús liberális modor. És figyeljék meg, a következő a pedofília lesz. Nem is pedofíliának kell majd hívni, hanem – mondják majd, történelmi és szóetimológiai okokra hivatkozva – gyermekszeretetnek

– írta. A főigazgató szerint ezentúl nem szabad meghátrálnunk. Úgy véli, a pedofília relativizálására, az aziránti érzékenyítésre tett kísérlet legyen az utolsó csepp a pohárban.

– Ha tetszik, vissza kell érzékenyíteni a társadalmat. A gyermekeinket nem adjuk! Soha!

– zárta gondolatait Szánthó Miklós.

Korábban írtuk