Hirdetés

Most szombatra a diákok kezdeményezték a szervezést, ez az ő területük, ők próbálják ezt rendezni, mi a kollégákat arra kérjük, aki teheti, vegyen részt és segítse a diákoknak a tiltakozását, mert ők is segítették a mi munkánkat, amikor mi tiltakoztunk – hangoztatta Totyik Tamás a Heti TV Pirkadat című, január 10-ei műsorában.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyancsak január 10-én jelentette be, hogy megérkezett az az írásos garancia, amelyet az Európai Bizottságtól várt Magyarország, ezért a tanárok, az óvópedagógusok, valamint – nemzeti forrásból – a szakképzésben oktatók is biztosra vehetik, hogy január 1-jétől 32,2 százalékkal emelkedik a bérük.

Ugyanakkor Totyik baloldali pártpolitikusi múltja alapján nem meglepő, hogy szakszervezeti köntösbe burkolva folytat kormányellenes tevékenységet. Miközben a PSZ honlapján található életrajzában elfogulatlan tanáremberként tüntetik fel Totyikot, arról nem tesznek említést, hogy

korábban az MSZP egyik aktív helyi pártvezetője volt.

Amellett, hogy a PSZ elnöke, a szocialisták hajdúszoboszlói elnöki és Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselői tisztségét is betöltötte, helyet foglalt az MSZP Észszerűség és Felelősség Platform (ÉFP) hajdú-bihari elnökségében is. A helyi platform eszmeiségét jól mutatja, hogy

Korábban írtuk

2008-ban, az első, nyilvános megszólalásukkal a szociális népszavazáson a milliók által elutasított vizitdíj megtartásáért szálltak síkra.

Érdekesség, hogy az ÉFP munkáját 2007-ig tiszteletbeli elnökként segítette a Horn-kormány brutális megszorítócsomagjának névadó pénzügyminisztere, Bokros Lajos.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.