Hirdetés

Tordai Bence (Párbeszéd) emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azt ígérte, az Országgyűlés az első adandó alkalommal meg fogja erősíteni Svédország NATO-csatlakozását, a Fidesz még sincs sehol. Szerinte nem is a magyar nemzeti érdek vezeti a kormányt ebben az ügyben, hanem valami egészen más. Ne felejtsük el, ki az, aki egy háborús agresszor érdekeit képviseli mind az EU-ban, mind a NATO-ban – mondta.

Kocsis Máté: ha a svédeknek fontos a NATO-csatlakozás, akkor idejönnek

A Fidesz frakcióvezetője szerint a rendes parlamenti ülésszak elején sor kerülhet a svéd NATO-csatlakozás ratifikációjára, de ehhez szükséges a két kormányfő budapesti találkozója.

Kocsis Máté hétfőn a közösségi oldalán azt írta, álláspontjuk szerint a rendes parlamenti ülésszaknak „mindjárt az elején” sor kerülhet a svéd NATO-csatlakozás ratifikációjára, de ehhez szükséges a két miniszterelnök budapesti találkozója. „Ha a svédeknek fontos a csatlakozás, akkor idejönnek, ahogy Törökországba is elmentek” – fogalmazott bejegyzésében.

MTI

Úgy folytatta: a „fideszes pedofilmaffiának a szálai úgy látszik, már a Sándor-palotába is elértek”. Szégyen, gyalázat, a köztársasági elnöknek le kell mondania – hangoztatta.

Korábban írtuk