Hirdetés

Az MTI-hez kedden eljuttatott videó szerint a Fidelitas az előtt az ügyvédi iroda előtt akciózott, ahol a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) házkutatást tartott.

Renge Zsolt, a Fidelitas budapesti szervezetének elnöke a videóban azt mondta: hónapok óta próbálják Karácsony Gergelyt szóra bírni, hogy mondja el, honnan van az 526 millió forint, amely a 99 Mozgalom számláján „landolt”.

„Ez az a több mint félmilliárd, amit az állítólagos adománygyűjtő ládákban találtak. Tudod, ezek azok az azonos címletű, gyűrődésmentes, egymást követő számozású fontok és eurók, amikről el kellene hinnünk, hogy Budapest utcáin a baloldalt támogató nénik és bácsik kötegekben tömködték a plexiládák nyílásaiba” – fogalmazott Renge Zsolt.

Hozzátette, a Vécsey utca 4. szám alatt található irodában – amely ahhoz a Tordai Csabához tartozik, aki minden fővárosi iratot átnéz, mielőtt azokat a főpolgármester aláírná – a NAV nyomozói ügyész jelenlétében tartottak házkutatást.

Korábban írtuk

„Magyarul, ami itt történt, csak a szokásos dollárbalos sztori: Gyurcsány emberei mutyiznak Karácsony körül (…), és ennek az ügynek még messze nincs vége” – mondta a Fidelitas budapesti elnöke a videóban.