A The Cutnak adott interjújában Markle a közte és a királyi család között kialakult szakadékról beszélt, és azt állította, „elmondhat bármit” az Egyesült Királyságban töltött időszakról.

Hirdetés

„Komoly erőfeszítést igényel a megbocsátás. Tényleg tudatosan próbálkozom, különösen annak tudatában, hogy elmondhatok bármit” – mondta titokzatosan, majd hozzátette, „még mindig felépülőben van” a királyi család tagjaként szerzett élményeiből.

„Soha nem kellett aláírnom semmit, ami abban korlátozna, hogy beszéljek. Mesélhetek a tapasztalataimról, de dönthetek úgy is, hogy nem teszem” – nyilatkozta a magazinnak.

Ugyanebben az interjúban Markle azt is mondta, hogy Harry herceg a királyi családtól való különválás miatt elveszítheti saját édesapját, Károly herceget is.

Korábban írtuk

„Nincs szükség arra, hogy ők is abba a helyzetbe kerüljenek, mint én, de ez [Harry] döntése” – mondta Markle a The Cutnak.

Harry herceg felesége minden bizonnyal édesapjára, Thomas Markle-ra utalt, akivel a brit királyi családba való bekerülése óta nyílt viszályban áll.

(forrás)