Hirdetés

A Fortuna Liga honlapja szerint a DAC-ban Veszelinov Dániel a cseresorból nézte a mérkőzést, Kalmár Zsolt és Szánthó Regő ezúttal nem szerepelt a keretben. A szerdahelyiek három nyeretlen bajnoki után győztek ismét.

A Holman Dávidot nélkülöző Slovan Bratislava sikerével biztossá tette címvédését, mivel egy fordulóval a szezon vége előtt megmaradt az ötpontos előnye a DAC-cal szemben. A pozsonyiak sorozatban ötödször, összesen pedig 29. alkalommal lettek bajnokok.

Az olasz másodosztály 37. fordulójában Nagy Ádám a 85. percben lépett pályára az AC Pisa csapatában, amely 1-1-es döntetlent játszott Bresciában. Balogh Botond a cseresorból nézte végig a Parma 1-0-s sikerét a SPAL otthonában. Egy fordulóval az alapszakasz vége előtt a Parma a tabella hatodik helyén áll, a Pisa pedig kilencedik. Előbbi biztosan szerepelhet a rájátszásban – amelynek tétje a feljutás lesz -, és erre még utóbbinak is van esélye.

A 25. forduló után ismét Gálhidi György vezetőedző együttese, a La Viena FC vezeti a tabellát az egyiptomi másodosztály A csoportjában. Az MS Tamija elleni, hazai 2-0-s győzelem azt jelenti, hogy a La Vienának két pont az előnye a nagy rivális El Gouna FC-vel szemben. A siker értékét növeli, hogy a Gálhidi-csapat negyven percen keresztül emberhátrányban futballozott. Az idényből még öt forduló van hátra, és mindhárom csoportból csak az első helyezettek jutnak fel az élvonalba.

Korábban írtuk