Messi egy szenzációs találattal kezdte meg a gólgyártást a Mexikó elleni csoportmérkőzésen, majd gólpasszal járult hozzá az argentinok második találatához. Argentína végül 2–0 arányban megnyerte a rangadót – emlékeztet a portál.

Hirdetés

A mérkőzés után az argentin hátvéd, Nicolas Otamendi megosztott egy videót a közösségi oldalán az öltözőben történt ünneplésről. Ezen az látható, amint a hétszeres aranylabdás, miközben megszabadult cipőjétől, belerúgott egy feltehetően a mérkőzés után elcserélt és a földre került mexikói mezbe.

Ezt követően Canelo Álvarez középsúlyú világbajnok bokszoló Twitteren üzent Messinek.

„Láttátok, ahogy Messi a mexikói mezzel törölte fel a padlót? Imádkozhat, hogy sose találkozzunk. Ahogy én tisztelem Argentínát, úgy kellene neki is tisztelnie Mexikót”

– írta. Arra sem kellett sokat várni, hogy valaki védelmébe vegye a futballsztárt. Sergio Agüero, Messi korábbi válogatottbeli csapattársa szinte azonnal üzent a fenyegetőző bokszolónak: „Canelo úr számára valószínűleg ismeretlen a futball világa, ezért nem tudja, hogy mi történik egy öltözőben. A mérkőzések végén az izzadt mezek mindig a padlón landolnak, és a videón is jól látható, hogy a mozdulat, amivel a mexikói szerelés arrébb kerül, teljesen ártalmatlan.”

Az eredeti cikket a közmédia hírportálján olvashatják.

Korábban írtuk