DEDEFENSA

Fotó: shutterstock

Ezzel a címmel írt cikket Patris-Hans Perrier québeci újságíró és író arról a George Sorosról, a „Kárpátok emberevő szörnyetegéről” (bocsánat: Soros György, a magyar származású…stb.), aki Kanadát műveleti területté akarja átalakítani Nyílt Társadalom projektje számára.  Soros nem elégedett meg azzal, hogy színes forradalmat szervezett, amely fenyegeti az Egyesült Államok biztonságát, de szemet – és pénzt – vetett ezen északi területre, ami hatalmas nyersanyag-lelőhely is.

Justin Trudeau miniszterelnök – Pierre Trudeau egykori kanadai miniszterelnök fia – tovább folytatja apja kártékony munkáját azzal, hogy „összehaverkodik minden idők legnagyobb spekulánsával”.

Soros, aki a legutóbbi davosi Gazdasági Világfórumból azzal profitált, hogy toborzott magának néhány „új csikót”, meglepődött, hogy magáncsevejeket folytathatott a kanadai miniszterelnökkel és oly szellemes külügyminiszterével, Chrystia Freelanddel. Azóta e „szép csapat” a közvéleményt idomítja minden eszközzel és ez merő véletlenségből egybeesik a kanadai–amerikai határ tátongó méretű megnyitásával, és a tátongó nyílás vált azon szolgálati úttá, amelyen beáramolhatnak a migránsok tömegei, hogy részt vegyenek a Soros és hű emberei által megindított nagy lakosságcserében.

Ez a maoista Kína északi változata, és nem véletlen, hogy Pierre Elliot Trudeau volt miniszterelnök jó barátja volt Maónak. A kanadai kormány ultraliberális politikáit igazi árnyékszínházzal álcázza, folyamatosan, minden jelenetben előadva a genderelmélet mindenfajta megjelenési formáját. Most, hogy az identitárius kérdéseket hivatalosan megtiltották, már nem lehet hivatkozni a nemi, kulturális vagy nyelvi különbségekre, amelyek a nemzet szerkezetének alapjait képezték és amik lehetővé tették a hatalom képviselőinek, hogy ellenálljanak a globalizmus hatalmának növekedéséhez.

George Soros pénzügyi és médiahatalma révén egy másik színes forradalmat főz, amely azzal fenyeget, hogy szétveri a kanadai multikulturális társadalom törékeny egyensúlyát, és aminek következtében a kártyavár összeomolhat.

Mélanie Joly-t, a kanadai örökség miniszterét a davosi fórum fejesei azzal bízták meg, hogy felügyelje az interneten és a virtuális médiumokon át áramló információkat. Valódi 2.0-as inkvizícióról van szó, aminek még hivatalos keretet is adtak a québeci kormány által úttörőként bevetett szomorúan hírhedt projekttel, amelynek neve „Konzultáció a rendszerszintű diszkriminációról és rasszizmusról”.

Soros háborús gépezete több szinten dolgozik azért, hogy felbomlassza a québeci társadalmat, mert az zavarja a kanadai konstrukció hiánytalan kivitelezését, azaz a határok megnyitását, a szabadságtipró törvények elfogadását és azon közösségi szervezetek hatalmas finanszírozását, amelyek olyan mértékben húzogatják a takarót, hogy az adófizetőket valódi bűnözőkként kezelik, amennyiben nem hajlandóak engedelmeskedni. A polgárháború nincs túl messze, és érezni lehet, hogy Soros alig várja annak kirobbanását. De tartani lehet arról, hogy a szoknya még tovább csúszik felfelé. Mint ahogyan most egy torontói médium hozta nyilvánosságra, miszerint Soros nagyvonalú pénzösszegeket adott Chrystia Freeland miniszternek. E fausti paktum akkor jött létre a két tettestárs között, amikor Freeland elvesztette munkáját a Financial Timesnál és a Reutersnél.

Vajon, olvasható a cikk utolsó mondatában, George Soros Nyílt Társadalom szervezete és csatolt részei most már nyíltan is fogják finanszírozni a Trudeau-kormány tagjait?

Lovas István