Joe Biden elnök győzelme óta folyamatosan témát ad a médiának Hunter Biden. Az elnök fia illegálisan tartott fegyvert, adót csalt, kábítószereket birtokolt, illetve több ízben partizott prostituáltakkal. Sőt központi szerepe volt több korrupciós ügyben, amibe vélhetően az apja keverte bele még akkor, amikor Joe Biden alelnök volt. 

Hirdetés

Ezúttal azonban egy teljesen új bűncselekményt bizonyító felvételek kerültek elő Hunter Biden laptopjáról. A férfi kábítószert fogyasztott vezetés közben, a virginiai Arlington egyik lakónegyedében 2018 júniusában. A nyilvánosságra került képek szerint néhány héttel később, augusztus elején Joe Biden fia vezetés közben lefotózta a luxusautója sebességmérőjét, miközben óránként 276 kilométeres sebességgel száguldott a Las Vegas felé vezető autópályán.

A felvételeket a Daily Mail tette közzé, és az értesüléseik szerint Hunter Biden hírhedt laptopjáról származnak, amelyet két évvel ezelőtt egy javítóműhelyben adott le.

A számítógépen tárolt üzenetváltásokból pedig egyértelművé vált, hogy 2018. augusztus 1-jén Biden több prostituálttal is megbeszélt egy találkozót, és meghívta őket az egyik Las Vegas-i szállodába.

Korábban írtuk

„Nincs fürdőruhám, pedig nagyon szerettem volna egy csinos darabot felvenni. Sajnos nincs pénzem arra, hogy vegyek egyet, ezért azt hiszem, meztelenül kell majd fürdenem” – írta egy, a Cheryl nevet használó, feltehetőleg prostituált nő Hunter Bidennek.

Az elnök fiának laptopjáról korábban is kerültek elő olyan felvételek, amelyeken erősen bedrogozott állapotban látható például egy fürdőkádban vagy egy fegyverrel a kezében, írja a Magyar Nemzet.