Hirdetés

„Bye bye, Liz Cheney” – írta a Twiteren Taylor Budowich, Donald Trump szóvivője, mellé pedig egy olyan klipet posztolt, amelyen a volt elnök vidáman táncol.

Maga Trump a közösségi médiában egyenesebben fogalmazott, amikor gratulált Cheney ellenfelének és saját pártfogoltjának, Harriet Hagemannak a wyomingi republikánus előválasztáson aratott győzelméhez.

„Ez csodálatos eredmény Amerikának, és egyértelmű büntetés a politikai hackerekből és gengszterekből álló, senki által meg nem választott bizottságnak” – írta, utalva ezzel a Capitoliumnál január 6-án történt zavargásokat kivizsgálni hivatott bizottságra, amelynek egyik vezetője maga Liz Cheney.

Annak ellenére, hogy a Cheney család eredetileg támogatta Trumpot, hogy ezzel segítse Liz Cheney politikai karrierjét, később a volt elnök ellen fordultak, és a washingtoni establishment oldalára álltak.

Korábban írtuk

Trump láthatóan el volt ragadtatva Cheney vereségétől.

„Most végre eltűnhet a politikai feledés homályában, ahol, biztos vagyok benne, sokkal boldogabb lesz, mint most” – írta, majd hozzátette: „Köszönöm, Wyoming!”

(forrás)