Az osztrák “Unzensuriert” (Cenzúrázatlanul) online portál közölt a napokban egy hátborzongató videót. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az olasz és a máltai kormányok tilalma, amely az afrikaiakat szállító, valójában embercsempész NGO-hajók kikötését lehetetlenítette el, jogos volt. Az úgynevezett “menekültek” viselkedése önmagáért beszél. Alighogy megérkeznek Európába, a “védelmet keresők” többségükben szégyentelen követelésekkel állnak elő, agresszív, sokszor kriminális személyekké válnak, köszönet és hála helyett. 

Fotó: MTI/EPA/Mission Lifeline/Hermine Poschmann

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az ECHO TV műsorainak rendszeres szereplője, Nagy Ervin filozófus internetes oldala, a Polgárportálfedezte fel azt a videót, amelyen jól látható, hogy milyen is az Európába érkező muzulmán migránsok hozzáállása a befogadó kontinensükhöz, országukhoz.

Az impertinens magatartás csúcsa, hogy nagyobb részük már a csempészhajókon fenyegetően agresszív, iszlamista üzeneteket üvölt a világba. Úgy tűnik azonban, hogy ezek a tények se az elvakult “jóembereket”, se a nyugat-európai keresztény egyházak migránspárti vezetőit nem zavarják különösebben.

A borzalom videója: “Allahu Akbar! Európa a miénk!”

https://www.youtube.com/watch?v=uFpY9cSzGiE

Ez a félelmetes dokumentáció az állítólagos “védelmet keresők” hozzáállását illusztrálja, akik éppen olyan állapotokat hoznak Európába, amelyek elől el kívánják hagyni szülőföldjüket. Európa pedig még mindig alkudozik…

ECHO TV