George Soros sógornőjének 38 079 dollár összegű büntetést kell fizetnie Zahied Mohammed nevű komornyikjának korábbi, sértő megjegyzéseiért.

Mohammed fekete és homoszexuális.

Daisy Soros az azóta már elhunyt Paul Soroshoz ment feleségül, így lett George Soros sógornője.

Mohammed elmondta, a „gazdag filantróp” arra kényszerítette, hogy matracon aludjon a padlón, miközben Tango nevű kutyája bárhol aludhatott a lakásban.

A 87 éves özvegy egy olyan, több millió dollárral működő karitatív szervezetet felügyel, amely bevándorló diákokat támogat.

Mohammedet egyik alkalommal „csajosnak” nevezte és azt mondta neki, hogy „jobb, ha összeházasodik férjével, mintsem valahová elkóboroljon, ahol AIDS-t szed össze”.

A komornyik mindezzel kapcsolatban tavaly árilisban fordult a manhattani szövetségi bírósághoz.

Daisy Soros azt is mondta neki, hogy „van pénzem, és úgy bánok az emberekkel, ahogyan akarok„, és még meg is fenyegette, amikor 2016 szeptemberében kérte elmaradt fizetését.

Daisy azt felelte: „A vezetéknevem Soros, és ismerek nagyon nagy hatalmú embereket”. Hozzátette: „Egy senki vagy, és ha még egyszer olyasmiről beszélsz velem, ami nem a te kib*szott dolgod, kirúglak”.

A 38 ezer dollárban benne van Mohammed elmaradt, 14 ezer dolláros fizetése is.

Azt javasoljuk a CEU-nak, hogy a Közép-európai Egyetem egyik szárnyát nevezzék el Daisy Sorosról. Úgyis családban marad.

THE NEW YORK DAILY NEWS