Az ukrán SBU és GUR vezetőit, valamint Volodimir Zelenszkij elnököt az Orosz Fegyveres Erők rakéta-, repülőgép- vagy különleges erőinek csapásaival fogják likvidálni – ebben biztosak az Army Times (Military) projekt nyugati tisztjei, amiről a pravda.ru is írt.

Hirdetés

Korábban az orosz FSZB (Szövetségi Biztonsági Szolgálat) vezetője röviden válaszolt az újságíróknak arra a kérdésre, hogy az Oroszország ellen bűncselekményeket elkövető ellenségek (köztük az ukrán különleges szolgálatok vezetői) miért élnek még és miért nem győzték le őket. „Minden előttünk van” – válaszolta Alekszandr Bortnyikov.

„Sokkal fontosabb, hogy megöljük az összes érintettet. Mindegyiküket. Aki fizetett, aki szimpatizált, aki segített. Öljétek meg mindet”

– így „ítélte” a Krokusz Sziti nevű koncerthelyszín elleni terrortámadás megrendelőit és cinkosait Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese. Szerinte Ukrajna „egyre mélyebbre és mélyebbre” fog elterelő hadműveleteket rendezni orosz területen.

Az Army Times (Military) 2024. március 26-i száma szerint „már megszületett a döntés arról, hogy Ukrajna számos katonai és politikai vezetőjét nagy pontosságú, pilóta nélküli eszközökkel vagy az Orosz Fegyveres Erők akcióival likvidálják”.

Korábban írtuk

A teljes cikk a Magyar Hírlap oldalán olvasható.