Hirdetés

A Hamász-terroristák Izrael elleni véres támadását követően Európa-szerte megemelkedett a terroristapárti bűncselekmények száma. Emlékeztetnek: szerda éjjel agresszív tombolásba kezdtek a Hamász terroristái mellett tüntető migránsok és szélsőbaloldaliak Berlinben. A város egyik migránsnegyedében több autót is felgyújtottak, emellett rendőrökre támadtak. Közülük hatvanötöt megsebesítettek.

Eközben Frankfurtban is tomboltak a terroristákat éltető migránsok, ott vízágyúval kellett oszlatni a csőcseléket.

A migránsok ráadásul olyan jelszóval hirdették meg a terrorpárti tüntetést, amely arra utal, hogy Németországban akarnak elkövetni terrortámadásokat. Berlin migránsnegyedére utalva ezt írták ki a Facebookra: „Csináljunk Neuköllnből Gázát!”.

A berlini migránsok a rendőrökre palackokat dobtak, és pirotechnikai eszközöket is használtak, végül 170 embert vettek őrizetbe, akiket azonban hamar elengedtek. Ők minden bizonnyal a következő terrorpárti megmozduláson is ott lesznek az első sorokban és ismét rendőrökre támadnak majd, ezúttal az is lehet, hogy megölnek valakit.

A berlini iskolákban a muszlim migránsok gyerekei az osztálytermekben ünneplik az arab terroristákat, antiszemita kijelentéseket tesznek, a tanárok pedig semmit sem tudnak vagy mernek tenni ez ellen. A Die Welt felidézi, hogy Londonban a Jewish Free School zsidó iskola az antiszemita támadások miatt engedélyezte, hogy a tanulók ne viseljék az iskola logójával ellátott egyenruhát, ráadásul egy biztonsági cég segít a gyerekeket eljuttatni az iskolába.

Belgiumban terrortámadás történt a héten, ott a migráns merénylő gépfegyverrel lőtt agyon két svéd szurkolót, akik Brüsszelbe érkeztek a svéd válogatott meccsére. Később a rendőrség Abdesalem Lassouedként azonosította a merénylőt, aki három évre eltűnt a hatóságok elől, pedig a rendőrség súlyos bűncselekmények miatt is kereste.

Franciaországban is elszabadult az arab migránsok által okozott terrorhullám, ott egy iszlamista férfi késsel ölt meg egy tanárt, és három másik embert megsebesített. A terrorista, Mohammed Mogushkov az Iszlám Államnak esküdött hűséget a New York Times szerint. A muszlim támadó a Gambetta-Carnot állami fenntartású iskolában – ahova korábban járt – két tanárt késelt meg, majd elkezdte keresni az igazgatót, illetve a történelemtanárokat.

A további részletekről IDE KATTINTVA az Origón olvashatnak.

Korábban írtuk