A párt vezetőjével, Santiago Abascallal úgy döntöttek, hogy népszavazást kezdeményeznek. Arra kíváncsiak, hogy a spanyol állampolgárok mit gondolnak a kontrollálatlan és szabálytalan migrációról, illetve milyen bevándorlás-ellenőrzési modell bevezetését várják el a kormánytól.

Hirdetés

Buxadé szerint itt az ideje, hogy maguk a spanyolok foglaljanak állást ebben a kérdésben, jelenleg ugyanis egy egyoldalú döntés mentén zajlik az elsősorban afrikai származású emberek illegális beáramlása az országba.

Közölte, hogy a szocialista elit „egyértelműen letette a voksát a tömeges, törvénytelen és ellenőrizetlen bevándorlás mellett”. Beszélt arról is, hogy pártja módosítaná a polgári törvénykönyvet, és megakadályozná, hogy olyan emberek kapjanak állampolgárságot, akik nem alkalmazkodnak a spanyol értékrendhez, sőt egyáltalán nem hajlandóak feladni saját életmódjukat és kultúrájukat.

A Vox európai parlamenti képviselője aggasztónak tartja, hogy minden Európába vezető illegális bevándorlási útvonal nyitva van „Ciprustól a Kanári-szigetekig”.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a Magyar Nemzet oldalán.