A CitizenGO pán-európai petíciót indít Soros szervezeteinek magyar mintára történő kitiltására

CITIZEN GOA CitizenGO olyan aktív polgárok közössége, akik az életet, a családot és az alapjogokat védelmezik világszerte.

Ma tagjainak küldött kör e-mailben jelezte, petíciót intéz minden európai kormány külügyminiszteréhez, hogy figyelembe véve Magyarország úttörő hozzáállását a Soros-féle civil szervezetekhez, „söpörjék ki” „a Soros Alapítvány bábjait országukból”. 

A petíció bevezetőjében leírja, hogy ki is George Soros és miként akar világszerte kormányokat destabilizálni, beleértve a magyar kormányt.

Magyarországnak elege lett az ilyenfajta „filantropizmusból”, szögezi le a CitizenGO.

Ezért kéri az európai országok külügyminisztereit, Magyarország lépéseit kövesse elsősorban a Soros Nyílt Társdalom Alapítványa által finanszírozott civil társaságokat illetően, amelyek világszerte több mint hetven országban vannak jelen és „jóindulatú külső megjelenésük ellenére szuverén nemzetek demokratikus intézményei létezését fenyegethetik”.

A CitizenGO kéri a külügyminisztereket, a magyar példát követve vizsgálják meg és szükség esetén zárják ki országukból a Soros-pénzen működő szervezeteket, amelyek küldetése és gyakorlata magában foglalja az alábbiak bármelyikét:

1. Közvetlen vagy közvetett beavatkozás az állam választási folyamatába

2. Emberek buzdítása arra, hogy szegjék meg az adott ország törvényeit

3. Vizezzék fel azon jogszabályokat, amelyek az életet, a családot vagy a szabadságot védik.

Ide kattintva érhető el a petíció teljes szövege, amely várhatóan nemsokára a CitizenGO magyar nyelvű oldalára is kikerül.

A petíciót a nagybetűkkel írt SIGN-ra kattintva írhatjuk alá.

Lovas István