THE LIBERTY NATION

Nemrég egy, a Liberty Nation által rendezett eseményen megkérdezték Nigel Farage európai parlamenti képviselőt, a Brexit bajnokát, hogy mi a legjobb módszer George Soros hatása ellen küzdeni. Azt felelte, hogy tűz ellen tűzzel kell fellépni és pénz ellen pénzzel. A cikk szerzője megjegyzi: „Nos, barátaim, a harc 18 milliárd dollárral keményebb lett”. 


Fotó: MTI, archív, illusztráció

A felforgató ugyanis a Soros Fund Management alapkezelőtől a Nyílt Társadalom Alapítványába (OSF) utalt át 18 milliárd dollárt.

Soros az OSF-et arra használja, hogy támogassa kedvenc politikusait és baloldali programjait világszerte. A legutóbbi átutalás révén az OSF vagyona csaknem megháromszorozódott, most mintegy 25,3 milliárd dollár.

Soros nemegyszer próbálkozott azzal – gyakran sikerrel –, hogy az általa támogatott politikusok nyerjék meg a választásokat. Liberális aktivistákat is szponzorál, csakúgy, mint politikai reklámok megjelentetését.

Az OSF szerint Soros mintegy 14 milliárd dollárt adott életében ahhoz, hogy támadja a vallásokat és előrevigye a liberális programjait a migráció, az abortusz, a gyűlöletbeszéd, a női menetek és a környezetvédelem terén. 

Ezek a milliárdok túl gyakran vezettek gyűlölködő retorikához, félretájékoztatáshoz, sőt fizikai erőszakhoz, áll a cikkben. De általában „Soros patájának a nyoma ott található az amerikai politikai színpad teljes szélességében”. 

A cikk vége felé azt írják, nemzetközi beavatkozásai után Soros végre azt aratja le, amit elvetett. Egyes országok, mint Oroszország, megtiltották politikai beavatkozását a belügyekbe. Más országok, így Magyarország, Soros kitiltását fontolgatják. 

A Soros elleni harc megnyerhető. Ha több pénzt állítunk csatarendbe. „Nekünk kell lennünk azoknak, akik többet költünk az információ terjesztésére és arra, hogy megértessük az emberekkel, mit csinál Soros. Biztosítanunk kell, hogy akármennyi pénzt is vet be Soros a választásokon, pénze és neve mérgező legyen.”

Lovas István