Jelenlegi hely

Balog Zoltán

Vakcinabeszerzésben is együttműködnek a V4-ek

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A visegrádi országok együttműködésével a védőoltás-ellátás is nagyobb biztonságban lesz Közép-Európában - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere.

Januártól nőnek a nyugdíjak

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Januártól 3, illetve 3,8 százalékkal nőnek a nyugdíjak és a nyugdíjszerű ellátások a decemberihez képest, attól függően, hogy 2017-ben vagy annál korábban állapították meg a járandóságot - jelentette be az az emberi erőforrások minisztere budapesti sajtótájékoztatóján.

A fiataloknak hiteles példákra van szükségük

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az emberi erőforrások minisztere szerint nagy felelősség, hogy hiteles embereket, jó példákat állítsanak a fiatalok elé, és hogy ezzel olyan értékekre tanítsák őket, amelyek nélkül a nemzet jövője elképzelhetetlen.

Az elmúlt 30 év legnagyobb iskolafejlesztése zajlik

Fotó: MTI, archív

Az elmúlt 30 év legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik Magyarországon - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának ülésén szerdán Budapesten.

Meg kell teremteni a lehetőséget

Fotó: MTI/Molnár Edvárd

Meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy a magyar közösségek a határon túl is megerősödjenek, ilyen lehetőség a Kárpát-medencei egységes felsőoktatási tér is, amelynek a létrehozására törekszik a magyar kormány - hangsúlyozta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton Szabadkán, ahol átadta a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- Kulturális Központ (VM4K) új épületét.