Jelenlegi hely

Donald Trump

Küzdelem nélkül nem tudjuk visszaszerezni az országot

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Steve Bannon, Donald Trump elnök stratégiai főtanácsadója szerint a kormányzatnak minden nap meg kell küzdenie azért, hogy "visszavegye" az országot. Bannon a Washington mellett egy konzervatív konferencián fejtette ki álláspontját. 

Bevándorlás: szigorúbb irányelvek

Kedden hozta nyilvánosságra John Kelly belbiztonsági miniszter az Egyesült Államok új, illegális bevándorlást szigorító irányelveit. Az USA területén jelenleg mintegy tizenegymillió migráns tartózkodik, jelentős részüket eddig Barack Obama korábbi rendeletei miatt nem lehetett kitoloncolni. 

Donald Trump: liberális aktivisták szervezkednek

Fotó: MTI, archív

Donald Trump Facebook-oldalán arról írt, hogy az úgynevezett dühös tömegek mögött valójában liberális aktivisták állnak. 

Donald Trump az év végéig előrelépést vár

Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Donald Trump amerikai elnök még az év végéig „valódi előrelépést” vár a NATO-tagállamok védelmi kiadásainak emelésében - jelentette ki Mike Pence alelnök hétfőn Brüsszelben, miután Jens Stoltenberggel, a szövetség főtitkárával egyeztetett.

Donald Trump: készülök valamire a következő napokban

Fotó: MTI/AP/Susan Walsh, archív

Donald Trump amerikai elnök megerősítette híveinek korábbi ígéreteit azon a választási rendezvényekre emlékeztető gyűlésen, amelyet a floridai Melbourne városában tartott szombat este.