Jelenlegi hely

Donald Trump

Johnny Depp az elnök kivégézésével viccelődik

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Csütörtökön az angliai Glastonbury városában egy filmbemutatón a világhírű hollywoodi mozisztár Trump elnök kivégzésével viccelődött.

Trump és a bevándorlók szociális juttatásai

Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury

Donald Trump elnök tegnap egy Iowa állambéli nagygyűlésen bejelentette: hamarosan arra kéri a Kongresszust, hogy fogadjanak el egy új törvényt, amely szerint az Egyesült Államokba újonnan bevándorlók az első öt évben nem részesülhetnek szociális segélyekben.

Belehalt sérüléseibe a virginiai lövöldöző

Fotó: MTI, archív

 Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki  megsebesítette Steve Scalise amerikai képviselőt Virginia államban szerdán. Ezt Donald Trump elnök jelentette be a Fehér Házban.

Trump együttműködést ígér Maynek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Donald Trump amerikai elnök gratulált választási győzelméhez és együttműködést ígért Theresa May brit miniszterelnöknek az elkövetkező években. 

Putyin és Trump sajtónyilatkozatok nélkül találkozhat Hamburgban

Fotó: shutterstock.com, archív

Még nincs megállapodás arról, hogy pontosan mikor találkozhat a G20-csoport hamburgi csúcstalálkozóján Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök, mindemellett nem kizárt, hogy az eszmecserét követően elmaradnak az ilyenkor szokásos sajtónyilatkozatok - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Izvesztyija című napilap szerdai számában megjelent interjújában.