Jelenlegi hely

Donald Trump

Megint nekimentek Trump rendeletének

Fotó: MTI archív

Derrick Watson honolului szövetségi bíró kedden közzétette, hogy ismét felfüggesztette Donald Trump amerikai elnök rendeletét a beutazások átmeneti korlátozásáról.

10 millió dolláros hirdetés Trump ellen

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Hustler pornómagazin alapító-tulajdonosa, Larry Flynt 10 millió dollárt (2 milliárd 600 millió forintot) ígért Donald Trump amerikai elnököt kompromittáló információkért.

A Fehér Ház elküldte javaslatait

Fotó: MTI, archív

Az előzetes egyeztetésekhez képest szigorúbb, alapelveknek nevezett terveket küldött meg a törvényhozóknak a washingtoni Fehér Ház vasárnap este az illegális bevándorlás rendezéséről. A Demokrata párti politikusok fenntartásaikat hangoztatták. Donald Trump elnök a bevándorlásról kötendő átfogó megállapodás részeként az amerikai-mexikói határra tervezett fal megépítésére kért költségek megszavazását, és a DACA-programban résztvevő fiatalok létszámának csökkentését kérte a kongresszustól. Egyúttal az úgynevezett "menedékvárosoknak" nyújtandó szövetségi támogatás visszaszorítását is kilátásba helyezte.

“Orbán szembeköpte az ördögöt”

Képernyőfotó: Breitbart.com

Tegnap az egyik legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart is beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta. A cikkhez számtalan hozzászólás érkezett, az alábbiakban ezek közül válogattunk.

Trump: Orbán Viktor erős és bátor

Fotók: MTI, archív, illusztráció

Szabó László, hazánk washingtoni nagykövete adott interjút a Figyelőnek a magyar-amerikai politikai és gazdasági kapcsolatok alakulásáról.