Jelenlegi hely

Donald Trump

A New York Times ferdített és lebukott

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció, szerk.

Az egykoron mértékadónak számító New York Times már jó ideje nem más, mint az ultraliberális politikai elit szócsöve. Trump elnököt persze nem bírják elviselni, és most éppen egy rettenetesen blőd lejáratással próbálkoztak Twitter-oldalukon, de akkora virtuális maflást kaptak, hogy öröm volt nézni.

Trump: elrendeződnek a dolgok Oroszországgal

Fotó: MTI/AP

Az amerikai elnök szerint „szépen elrendeződnek majd a dolgok” Oroszországgal. Csütörtöki Twitter-üzenetében Donald Trump reményének adott hangot, hogy „tartós békesség” alakul ki országa és Oroszország között.

Vlagyimir Putyin az orosz-amerikai kapcsolatokról beszélt

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Romlottak az orosz-amerikai kapcsolatok Donald Trump hivatalba lépése óta az előző washingtoni vezetés időszakához képest - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Mir tévécsatorna által szerdán közzétett interjújában.

Vlagyimir Putyin: Amerika megsértette a nemzetközi jogot

Fotó: MTI, archív

A Szíriára mért katonai csapással az Egyesült Államok megsértette a nemzetközi jogot, mert azt anélkül tette, hogy bebizonyosodott volna, hogy a vegyi fegyvert a szíriai kormányerők vetették be, a NATO-szövetségesek pedig úgy viselkednek, mint a kínai bólogató szobrocskák - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Mir televíziós csatornának adott interjújában.

Donald Trump: nem vonulunk be Szíriába

Fotó: MTI, archív

Donald Trump amerikai elnök egy televíziós interjúban leszögezte: az Egyesült Államok nem vonul be Szíriába.