Jelenlegi hely

Donald Trump

Kémregénybe illik a Trump-dosszié története

Fotók: ShutterStock.com, MTI, illusztráció

A Fox News amerikai hírcsatorna exkluzív interjút készített azzal a férfivel, aki azt állítja, John McCain ügynökeként dolgozott és informálta a korábbi republikánus elnökjelöltet a Trump-dossziéval kapcsolatos hírekről, és azt is elmondta, hogyan koordinálták a dosszié átadását az FBI-nak és a médiának.

Zeman üdvözli Trump döntését

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A cseh államfő üdvözölte Donald Trump amerikai elnök döntését Jeruzsálemről, és javasolta, hogy Csehország támogassa azt. 

Trump: Jeruzsálem Izrael fővárosa

Fotó: MTI, archív

Elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának Donald Trump amerikai elnök. A történelmi jelentőségű bejelentést megelőzően utasította külügyminisztériumát, hogy dolgozzák ki az izraeli amerikai nagykövetség Tel-Avivból Jeruzsálembe költöztetésének tervét – erről még kedden számoltak be névtelenséget kérő tisztségviselők a sajtónak Washingtonban.

Trump fontos bejelentésre készül

Fotó: MTI, archív

Izraelben feszülten várják Donald Trump amerikai elnök szerdán várható bejelentését, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának.

Életbe léphet a beutazási tilalom

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hatalmas győzelmet könyvelhet el a Fehér Ház azután, hogy helyi idő szerint hétfő délután a Legfelsőbb Bíróság helybenhagyta Trump elnöknek hat, többségében muszlimok lakta országra vonatkozó, átmeneti beutazási tilalmát - olvasható az amerikai Fox News hírcsatorna honlapján.