Jelenlegi hely

dzsihádista

Ollóval támad az őreire egy dzsihadista

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Ollóval támadt az őreire egy német állampolgárságú dzsihadista csütörtökön egy észak-franciaországi börtönben.

Luxusüdülőben rehabilitálnák a dzsihadistákat

Fotó: Shutterstock illusztráció

Úszómedencéjével, füvesített területeivel és árnyékot nyújtó teraszaival a rijádi Mohammed bin Najef Tanácsadó és Gondozó Központ egy ötcsillagos üdülő benyomását kelti, bár ami wellnessközpontként hat, valójában egy dzsihadisták társadalmi visszailleszkedését szolgáló létesítmény.

Dzsihadistákat ítéltek el

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az illetékes belga fellebbviteli bíróság megerősítette az ügyben eljáró büntetőbíróság korábbi ítéletét, amely egy belga dzsihadista csoport két tagját jogerős szabadságvesztésre ítélte - közölte a La Libre Belgique című belga napilap.

"A terroristák meg akarják semmisíteni az európai civilizációt"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Egy karácsonyi vásárban elkövetett terrortámadás világos üzenet arra, hogy a terroristák nemcsak a mindennapi életünket, hanem a vallásunkat, a kultúránkat, az egész európai keresztény civilizációt tönkre akarják tenni, meg akarják semmisíteni - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a tavaly december 19-én Berlinben elkövetett iszlamista terrortámadás évfordulóján.

39 dzsihadistát vettek őrizetbe

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Őrizetbe vette az Iszlám Állam terrorszervezet 39 feltételezett tagját a török rendőrség hétfőn Isztambulban - jelentette a Dogan török hírügynökség.