Jelenlegi hely

Nyílt Társadalom Alapítványok

Továbbra is segítik a migráció szervezését

Fotó: Echo TV

Csak a Soros-alapítvány irodája költözik el Magyarországról, a tevékenységeik és a pénzügyi források változatlanul megmaradnak, így a továbbiakban is tudják segíteni a migráció szervezetését - jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az alkotmányjogász hozzátette: az álcivil szervezetek változatlanul Magyarországon maradnak, és támogatják a hazai baloldal működését.

Költözik a Soros-alapítvány

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az "egyre nyomasztóbb politikai és jogi környezetre" hivatkozva beszünteti Budapesten a működését a Soros-alapítvány és Berlinbe költözik.

Amiért Szingapúr nem Magyarország

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Paradigmafontosságú összehasonlítást végzett a hongkongi vezető angol lap, a South China Morning Post, amit eddig még senki nem csinált.

Bezár a budapesti Soros-iroda

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bezárja budapesti irodáját Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF) - írta honlapján a Die Presse című osztrák napilap az OSF New York-i központjára hivatkozva. Az alapítvány ezzel egy időben úgy döntött, hogy nyáron Berlinben nyitja meg kapuit.

Lehull a lepel

Fotó: MTI, archív

Soros György pénzügyi alapjának korábbi vezetője egy hangfelvételen beszél arról, amiről a Magyar Idők több ízben írt: a spekuláns üzletember politikai véleményének és akaratának érvényre juttatását szolgálják az általa pénzelt alapítványok.