Jelenlegi hely

Nyílt Társadalom Alapítványok

George Soros alapítványa is felelős a válságért

Fotó: Predrag Vasilevski / Shutterstock, archív, illusztráció

SPUTNIK INTERNATIONAL

Vasárnap délután jelentette e globális hírügynökség, hogy Nikola Gruevski volt macedón miniszterelnök közölte, George Soros és egyéb külföldi szereplők felelősek az országában folyó, szűnni nem akaró politikai válságért. 

Magyarország ostrom alatt

Fotó: MTI, archív

A zsugorodó, de még mindig harsány balliberális szubkultúra igyekszik puszta kampányfogásnak beállítani és ezzel cáfolni a hazai belpolitikába beavatkozó idegen akaratot, ám a tények azt igazolják, hogy külső erők – különösen az elmúlt hat évben – folyamatos nyomást gyakoroltak Magyarországra a kormány megbuktatása érdekében. A Demokrata sorra vette a jellemző eseteket.

A Soros által támogatott szervezeteket csak az átláthatóság fenyegeti

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Soros által támogatott szervezeteket, a „tőzsdecápa kegyeltjeit” az átláthatóság követelményén kívül semmi nem fenyegeti Magyarországon - mondta az atv.hu-nak adott interjúban Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, aki szerint „úgy nem működhet civil szervezet”, hogy külföldről kap pénzeket, és ezt eltitkolja.

Soros alapítványa nem tágít

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) folytatni fogják munkájukat Magyarországon, annak ellenére, hogy a szervezet szerint a kormány ellenzi a tisztességesebb, elszámoltathatóbb társadalmakért folytatott missziójukat - közölte Christopher Stone, a szervezet elnöke szerdán az MTI-vel.