Jelenlegi hely

országgyűlési választás

Molnár Csaba lett a DK kampányfőnöke

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Molnár Csaba ügyvezető alelnököt választotta a Demokratikus Koalíció háromnapos kihelyezett elnökségi ülésén a párt kampányfőnökének a 2018-as választásokra.

A baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A baloldal pártjai, az MSZP és a DK konkrét veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára, mert a Soros György-féle terv végrehajtására készülnek a bevándorlás kérdésében - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzék "széttrollkodhatja" a választásokat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Jól láthatóan megindult az a folyamat, amelynek során az ellenzék, illetve a "civilnek álcázott" szervezetek megpróbálhatják "széttrollkodni, botrányba fullasztani" a jövő évi országgyűlési választásokat - jelentette ki az Alapjogokért központ igazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

Az Együtt össze tudott szedni 106 jelöltet

Fotó: MTI, Illyés Tibor, szerk.

Az Együtt - a Cselekvő Ellenzék elnevezésű országos kampánykörútjának lezárásaként - szombaton bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét - közölte a párt az MTI-vel.

Mennyit kap Botka a határkerítés lebontásáért?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Mennyi pénzt és milyen politikai támogatást remél az MSZP miniszterelnök-jelöltje azért, hogy lebontsa a határkerítést? - kérdezte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője debreceni sajtótájékoztatóján.