Jelenlegi hely

országgyűlési választás

Az RTL Klub beszállt a választási kampányba

Fotó: MTI

Az országgyűlési választáson való részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz társadalmi célú reklámként március 16-tól április 7-ig az RTL Magyarország televíziós csatornáin és weboldalán – írja a médiavállalat közleménye. A Persze, hogy szavazok! című szpotokban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára.

Gaudi-Nagy Tamás: bevándorláspártiakkal nincs alku

Fotó: echotv.hu

Szemkilövetőkkel és bevándorláspártiakkal semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye - jelentette ki az Echo TV Napi aktuális című műsorában Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója.
 

"Az egyetlen kérdés, hogy mennek vagy maradnak"

Fotó: MTI, archív

A választás egyetlen kérdésre egyszerűsödött le: "ezek mennek vagy maradnak" - fogalmazott a kormánypártokra utalva a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a párt keddi székesfehérvári lakossági fórumán.
 

Meg kell védenünk, amit elértünk

Képernyőfotó: Facebook.com/OrbanViktor

Meg kell védenünk, amit elértünk és meg kell tartani magyar országnak Magyarországot - fogalmazta meg a választás tétjét Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden tette közzé nyírségi útjáról szóló videóját a Facebook-oldalán.
 

Thürmer: Magyarország stabilitása a legfontosabb

Fotó: MTI, archív

A Magyar Munkáspárt az ország stabilitását tartja a legfontosabb célnak, ehhez adni kell a dolgozó embereknek és meg kell védeni Magyarországot a migrációtól - mondta a párt elnöke kedden Szekszárdon.