Jelenlegi hely

radikálisok

Mozgalomként folytatják

Fotó: demokrata.hu

Harmadik alkalommal rendezték meg a Merre tovább, radikálisok? című vitaestet, ezúttal viszont a válasz is megszületett a hetek óta boncolgatott kérdésre. A Jobbiktól elhatárolódott nemzeti radikálisok mozgalmat indítanak, amelynek célkitűzései között szerepel a kormány támogatása az általuk jónak és nemzetinek tartott ügyekben, figyelemfelkeltő akciók szervezése és a nemzeti gondolat átadása a fiatal generációknak.
 

Betelt az egykori Jobbik-szavazók pohara

A Magyar Idők összeállítása szerint jobbról-balról támadják Mirkóczki Ádám keddi nyilatkozatát, amely azt sejteti, hogy a Jobbik éveken át átverte saját szavazóit. Nem csak a Jobbik táborában keltettek felháborodást Mirkóczki szavai, amelyet radikális körökben már a párt őszödi beszédének neveznek. Miután a Jobbik szóvivője gyakorlatilag megtagadta a 2010 előtti korszakot, és azt állította, hogy valójában soha senki nem az volt, mint akinek a radikális korszakban látszott, csütörtökön Karácsony Gergely az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje kemény támadást intézett Vona Gáborék ellen – írja a Magyar Idők.

Merre tovább, radikálisok?

Fotó: demokrata.hu

A Jobbik már nem nemzeti radikális párt, a szemkilövető-bevándorláspártolók nem kerülhetnek újra kormányra, aki a szivárványkoalíciójukban részt vesz, az bűnsegéd – erre jutottak Vona árvái, a nemzeti radikálisok, akik Budapesten, a Polgári Mulatóban gyűltek össze, hogy megvitassák, merre tudnak továbblépni, de leginkább azt, hova húzzák az ikszet április nyolcadikán.
 

Megtámadták az orosz nagykövetséget

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Radikális szervezetek tűz alá vették a damaszkuszi orosz nagykövetséget.