Orbán Viktor: az április 8-ai választáson a kormány igazi ellenfelei Soros György migránsbarát jelöltjei lesznek.

Fotó: illusztráció

A választás legnehezebb kérdése az, hogy nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem olyan ellenzéki jelöltekkel, akik valójában nem a pártok, hanem Soros György jelöltjei – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kisbéren, egy fórumon.

A kormányfő hozzátette: „2000 fizetett munkatársa – mi zsoldosnak mondanánk – van ennek a hálózatnak, akik azért dolgoznak, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, amelyik nem önöket szolgálja. Nekünk ma azt a küzdelmet kell megvívnunk, hogy Magyarországot megvédjük.”

Kampány Kisbéren. Hajrá, Czunyiné Bertalan Judit!

Kampány Kisbéren. Hajrá, Czunyiné Bertalan Judit // Campaign in Kisbér. Go Judit Czunyiné Bertalan!

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 21. März 2018

Ha Magyarországból bevándorlóországot akarnak csinálni, akkor a rendelkezésre álló pénzt nem Dadon, Kisbéren, Bokodon, Oroszlányban és a környékbeli településeken fogják elkölteni, hanem 9 millió forintot adnak majd évente a migránsoknak koponyánként. A migránsok szép lassacskán egyre inkább részévé válnak az életünknek; és ismerjük a demográfia törvényszerűségeit, csak idő kérdése, és el fogják tőlünk venni az országunkat – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Ez az igazi kihívás, amivel szembe kell nézni. „Ha Magyarországot meg akarjuk tartani magyar országnak, akkor nekünk nemzeti kormányra, nemzeti lelkületű képviselőkre van szükségünk, és össze kell fognunk annak érdekében, hogy folytathassuk azt a munkát, amit megkezdtünk” – jelentette ki.

(MTI)