Kis túlzással azt mondhatjuk, a világhírű és konzervatív értékrendet valló amerikai filmszínész, Chuck Norris Orbán Viktor nyakába ugrott, amikor először találkoztak egymással.

Képernyőfotó: facebook.com (Orbán Viktor hivatalos oldala)

Képernyőfotó: facebook.com (Orbán Viktor hivatalos oldala)

A magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán közzétett videó szerint Orbán Viktor kézfogását lelkes öleléssel viszonoszta a színész, aki első találkozásukkor biztosította a Fidesz elnökét, hogy már rengeteget hallott róla.

A színésszel és feleségével, Genával eltöltött idő alatt szóba került, hogy a liberális média milyen nagy arányban jelentet meg negatív híreket Orbán Viktorról, mire Norris ilyen szempontból az amerikai elnök helyzetéhez hasonlította az övét.

„Annál egy kicsit rosszabb” – felelte nevetve a miniszterelnök.

Amikor Norris felesége megköszönte, hogy Orbán Viktor személyesen jött eléjük, az azt válaszolta, ő amolyan „utcai harcos, nem az elit tagja”, majd felajánlotta, hogy a pár következő látogatása alkalmával elviszi őket szülőfalujába. A kibontakozó beszélgetésből kiderült, hogy a rendkívül fess színész éppen a miniszterelnök édesapjával egyidős, legidősebb gyermeke pedig Orbán Viktor korabéli.

A hármas ezután együtt megnézte a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy gyakorlatát, amelyről a számtalan akciófilm főhősét alakító Norris később azt mondta: „A világ minden táján láttam már gyakorlatokat, de ez mind közül a legjobb volt”.

Búcsúzáskor Norris felesége, Gena „örök barátjuknak” nevezte a miniszterelnököt.

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 27. November 2018