Hirdetés
Hirdetés

greta thunberg

Hová lett Greta Thunberg?

Hová lett Greta Thunberg?

A világmédia nyugdíjazta Greta Thunberget, Európában újra megnyitják a szénbányákat. Dr. Boros Imre közgazdásszal beszélgettünk.
Téglákról és csapásokról

Téglákról és csapásokról

Most viszont keményen megbünteti az Európai Unió – saját magát. Ami nem jött össze Grétának, a globális klímaváltozásnak, a koronavírusnak, azt egy öngyilkos hadjárat – ha addig nem változik semmi – ősztől valóra válthatja, és a művelt Nyugat télen megismerheti a középkori életszínvonalat.
Előkerült Greta Thunberg

Előkerült Greta Thunberg

Új könyve reményei szerint az éghajlatváltozással kapcsolatos legfontosabb információforrás lesz majd.
Melegekről és hidegekről

Melegekről és hidegekről

A népszavazás a legerősebb eszköz a gyermekvédelmi intézkedésekkel kapcsolatos nyomásgyakorlási kísérletek ellen, mert a népet továbbra sem lehet leváltani.
Szegény Greta

Szegény Greta

A helyzet furcsa fintora, hogy mindezt előre lehet tudni, de Greta Thunberg sorsa senkit sem izgat. Még a szüleit, még a kiképzőit sem.
Korrekt farsang

Korrekt farsang

Az alábbiakban ismertetem Önökkel az idei, február közepére tervezett farsangunk abszolút politikailag, társadalmilag, etnikailag és vallásilag korrekt szabálykönyvét.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.