2020.12.21. Konyhai miértek, polgári válaszok Mészáros Gabriella új kötete a hagyomány és a korszerű tudományos alapok szintézise.
2020.10.19. Nemzetközi díj a magyar borokért munkálkodó vállalkozásnak A március óta alkalmazott módszer lényege, hogy a vendégek budapesti fogadása helyett a borokat juttatják el ügyfeleikhez.
2020.10.06. Magyar bor határok nélkül A Magyar Bor Intézet és partnerszervezetei immár negyedik alkalommal hívják a magyar borkultúra iránt érdeklődőket az összmagyar seregszemlére.
2020.09.17. Szekszárdon jó Lösz A termőhely talaja rejti el titkos, de megfejthető üzenetként a borban, legyen az agyag, mész, vulkanikus kőzet. Vagy lösz.
2020.08.07. Óriási elismerés: a világ egyik legjobb bortúrája lett az etyeki A Travelers’ Choice Best of the Best nevezetű listát az utazók szavazata alapján állítják össze.
2020.03.07. A magyar borászat annyira él, mint Magyarország Az elmúlt harminc évben a magyar bor újjászületett, töretlenül fejlődött, és győztessé vált a minőség forradalmában.
2020.02.05. Furmintra fel februárban! A cél, hogy minél több borbár, kereskedés és vendéglátóhely állítsa kínálata középpontjába Tokaj-Hegyalja emblematikus fajtáját.
2020.01.03. Szigligeti és villányi borok nyerték el a Magyar Bor Nagydíjat A vörös borok között a villányi Tiffán's Pincészet Grande Selection 2015-ös házasítása nyerte el a Magyar Bor Nagydíjat.
2019.08.18. Jó évjárat lehet az idei A szőlészek visszajelzései alapján nagyon jó minőségű évjárat előtt állunk.
2019.07.16. Egri borok a Nemzeti Galériában Három estén is egri borokat kóstolhatnak a vendégek a Magyar Nemzeti Galéria és a Vasarely Múzeum idei Borszerdáin.