ruha

A szövőszéktől a PET-palackig

A szövőszéktől a PET-palackig

Ellátogattunk Várszegi Kata otthonába, hogy megnézzük, hol születtek meg a PET-palackból készült ékszerek, valamint a különleges technikával szőtt sálak, textilek.
Víztükör a kaftánon

Víztükör a kaftánon

A Dresszkód: Katti Zoób című kiállítás Zoób Kati divattervező különleges szín- és formavilágú öltözeteit mutatja be rendhagyó tárlat keretében.
A fekete nem is egy szín

A fekete nem is egy szín

Most már tudom, hogy kialakulatlan személyiségem próbaútja volt ez a korszak, amikor a legsötétebb sötét volt a kedvenc színem.
Talpig magyarban

Talpig magyarban

Vannak márkák, amelyek büszkén hirdetik magyarságukat, mások inkább nyugati hangzású név mögé rejtőznek. Mit ér a ruha, ha magyar?
Kiszámítható jövőt építünk

Kiszámítható jövőt építünk

Témáinkból: fiatalok és tehetségesek – új sorozatunkban elsőként Orbán Balázst kérdeztük; formálódik az új uniós jobboldal; bukaresti zűrzavar; talpig magyarban – összeállítás a hazai divatról
Felháborodás

Felháborodás

Amikor írom ezeket a sorokat, lassan vége a hétnek, és már napok óta nem hallottam semmi olyat, hogy itt és itt haladó szelleműék felháborodtak volna.
Legyező a szíven

Legyező a szíven

Hogy milyen ruhák sorakoztak a hölgyek gardróbjában a múlt századforduló környékén, arról az Iparművészeti Múzeum Dresszkód: szecesszió című kiállítása mesél.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.