Hirdetés

Vannak kormányok, amelyek a válságok árát az emberekkel és a vállalkozásokkal fizettetik meg: pénzt hajtanak be és adót emelnek. Ez a kormány azonban a válságban sem ezt az utat választotta. „A magyar vállalkozásoknak Európa legalacsonyabb társasági adóját biztosítjuk, és számos kis adót is csökkentettünk” – közölte a kormányszóvivő.

A járvány ellenére is kitartottunk az adócsökkentés politikája mellett, mert 2010 óta bizonyított, hogy amióta a munkát terhelő adók csökkennek, a gazdaság nő és a bérek emelkednek. „Ahhoz, hogy Magyarország tovább erősödjön, meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat. Örömmel látjuk, hogy ezt a szándékunkat a magyar emberek is támogatják” – írta.

A nemzeti konzultáción a válaszadók 98 százaléka nyilatkozott úgy, fontos, hogy a munkát terhelő alacsony adók is alkotmányos védelmet kapjanak. A kormány ezt szem előtt fogja tartani, sőt készen áll további adócsökkentésekre, hogy több pénz maradjon a magyar vállalkozásoknál és dolgozóknál – olvasható a bejegyzésben.

Korábban írtuk