Fotó: MTI/Bruzák Noémi, szerk.
Hirdetés

– A díj tulajdonosa az Ismerős Arcok zenekar, hogyan kerültél mégis te a színpadra?

– Elsőként szeretném megköszönni az Ismerős Arcok felkérését, megtiszteltetés számomra, hogy én vehetem át a díjukat, ezúton is gratulálok nekik, és már várom, hogy ezt személyesen is megtehessem! Sok a közös bennünk, például Erdély szeretete és a zenéjüket is nagyon szeretem.

– Van esetleg kedvenc számod tőlük?

– Egyik nagy kedvencem a Nélküled, amit gyakran hallgatok egy keményebb edzésnapon, sok motivációt ad. A számnak szimbolikus jelentése is van számomra, hiszen erdélyi származású vagyok, édesapám ott él, a szívem sokszor húz oda.

Korábban írtuk

– Medence helyett a színpadon. Hogyan érezted magad?

– Nagyon fontosnak tartom az idei díjátadó eszméjét. Hiszen a zenei tehetségek kiemelésén túl, felhívja a figyelmet a magyar kultúra és irodalom egyik legfontosabb alakjára, nemzeti hősünkre, Petőfi Sándorra.

A teljes interjú itt olvasható.

„Kedves Barátaink!

Hatalmas megtiszteltetés ért minket, nem is lehetnénk boldogabbak! A szakmai zsűri nekünk ítélte hazánk egyik legrangosabb és legértékesebb zenei díját. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ezt lehetővé tette: családjainknak, barátainknak, támogatóinknak, az egész stábnak és menedzsmentnek, de legfőképpen NEKTEK, akik velünk vagytok, hallgattok minket és hűséges rajongóként hisztek bennünk!

Ma rátok koccintunk az öltözőben és nagyon reméljük, hogy valamelyik nyári koncertünkön találkozunk!

Attila, Vili, Nándi, Tomi, Lecsó, Stevie

Köszönjük Telegdy-Kapás Boglárkának a díj átvételében a közreműködést!”

Ismerős Arcok, Facebook