A rendezvényen fellép az ausztrál Planetshakers, az új-zélandi Parachute Band, a skót Superhero és a holland Joany & More Gospel. A külföldi sztárvendégek mellett ott lesznek olyan magyar gospel együttesek is, mint a Golgota Gospel Kórus, a BPA Gospel Team, Pintér Béla és a Joy Gospel Music.

A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gospel a Westend tetőkertjében felállított színpadon sokféle stílusban, nemzetközi színvonalon szólal meg. A programban szerepel többek között fekete gospel, brit rock és kortárs keresztény könnyűzenei csapat is, tehát mindenki találhat az ízlésének megfelelő formációt. A koncertek szombaton és vasárnap is 17 órától kezdődnek.

Mivel az idei gyereknap éppen a május 30-31-i hétvégére esik, ezért a koncerteket megelőzően, 15 órától gazdag gyermekprogramok is lesznek a Bóbita Együttes, a SISA Show, Pintér Béla és a Csemeték és Gryllus Vilmos közreműködésével.

A kétnapos rendezvény minden programjára a belépés díjtalan! További információk, fotók és videók a www.ezazanap.hu honlapon találhatók.