Négy nap önfeledt szórakozás, minden eddiginél komolyabb húzónevek, ismét remek helyszín és rekordszámú, kétszáznál is több koncert várható a július 18. és 22. között zajló Campus Fesztiválon.

A változatos zenei és nem zenei programoknak köszönhetően akkor járunk a legjobban, ha bérletet váltunk, és szerdától szombatig végigbulizzuk a fesztivált. Ha erre nincs lehetőségünk, nehéz döntés előtt állunk. A nulladik napon, július 18-án Péterfy Bori & Love Band, a 30Y, Lovasi András, a Parno Graszt, a Bëlga, a Junkies, Ivan and The Parazol és Ganxsta Zolee & Kartel garantálják a gyors bemelegítést. Csütörtökön érkezik a Honeybeast, Szabó Balázs Bandája, Kowalsky meg a Vega, a Halott Pénz, Majka&Curtis és a Brains. Az illusztris csapatot tovább erősíti a brit drum and bass formáció, a fesztivál egyik külföldi sztárfellépője, a Sigma.

Talán a péntek este ígérkezik a legnagyobb dobásnak: Paddy and the Rats, Tankcsapda, Anna and the Barbies, Punnany Massif, Magashegyi Underground, Blahalouisiana és a Besh O Drom is a fellépők között lesz. Az estét tovább színesítik a külföldi fellépők, az amerikai Ignite és a holland R3hab.

Inkább szombaton látogatnánk ki a fesztiválra? Számos okunk lehet rá: Margaret Island, Vad Fruttik, a kiemelt jubileumi műsorral készülő Ákos, Road, Intim Torna Illegál, az amerikai hiphop és R&B énekes, dalszerző, producer Akon, Depresszió, Republic és Zagar zárja Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválját.