Kép: 444.hu
Hirdetés

A Soros-birodalom folytatja a bevándorlásellenes nemzeti kormány elleni támadást, a New York Times Soros lapja, ami közölte a Soros által pénzelt 444 álhírét. Az Amerikai Egyesült Államok elnöki hivatala épp minap mondta föl többek között a New York Times előfizetését, mert folyamatosan hazugságokkal vezetik félre a közvéleményt – így reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ellenzéki honlap napokban megjelent írására.

A 444 szombaton ismertette a New York Times egyik hazánkról szóló riportját, a cikkel kapcsolatos érdekességre Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő hívta fel a figyelmet egy Facebook-bejegyzésben. 

„A 444-es cikk utolsó mondata imígyen szól: »Benjamin Novak, a Times cikkének egyik szerzője a 444 angol nyelvű hírlevelének, az Insight Hungarynek is szerkesztője«. Tehát a New York Times cikkét a 444.hu egyik szerkesztője írta, a 444.hu-n naponta megjelenő ótvaros hazugságokat újrahasznosítva (recycling fake news). És a szokásosan komponált eljárásra (a budapesti fake news New York-i hírnek felcímkézve) van pofája azt írni a 444-nek a portálon megjelent cikke címében, hogy »a New York Times szerint«, meg hogy »kezdi magyarországi riportját a New York Times, aminek központjában egy akkora ellentmondás áll, ami a jelek szerint már hétezer kilométer távolságból is szabad szemmel látható«.

A valóságban a 444 szerkesztője egy 444-es fake news cikket ír Budapesten, a cikk megjelenik New Yorkban, a 444 pedig bociszemekkel és hüledezve rácsodálkozik a 7000 km-ről érkező (sic!) független-objektív kritikára

– írta a Facebookon Deutsch Tamás.