Fotó: Somfai Sándor/Demokrata (archív)
Hirdetés

Kocsis Máté a VIII. kerületi lakossági fórumon és a közösségi oldalán fogalmazott úgy, a balliberális média a politikai ellenfelei a kormánypártoknak.

A közlemény szövege:

A balliberális sajtó 48 órán belül bebizonyította, hogy mennyire igaza van Kocsis Máté frakcióvezetőnek – reagálás a 24.hu és a hvg.hu cikkeire

A Fény utcai piac fenntartója a II. Kerületi Önkormányzat 100 százalékos tulajdonában álló cég, ezért a Fővárosi Közgyűlés döntése nem vonatkozik rá. A Fidesz mindig a szabadság pártja volt és ma is a szabadság partján áll, ezért Gulyás Gergely – Láng Zsolt II. kerületi polgármester társaságában – az MSZP és a DK standjai mellett nagy örömmel írta alá Orbán Viktor bevándorlás megállítását célzó programját. Ugyan a 24.hu és a hvg.hu a politikai véleménynyilvánítás szabadságának korlátozását is örömmel üdvözli, ha ez a kormánypártokat sújtja, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter örül annak, hogy a Fény utcai piacon ma három parlamenti párt önkéntesei is közvetlen kapcsolatot kerestek a választópolgárokkal.