A baloldali pártok szégyene, hogy egy olyan köztársaságielnök-jelöltet állítottak, aki nyilvánvalóan idegen hatalmi érdekeket szolgál – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

Fotók: MTI, archív, szerk.

Hidvéghi Balázs közölte: Magyarországon ugyan mindenki elmondhatja a véleményét, ám ha azt külföldi, idegen hatalmi érdekek, egy tőzsdespekuláns, George Soros érdekei irányítják, akkor legalább vallják be.

Látható, hogy Majtényit Soros mozgatja, vagyis akkor inkább a bábszínházba kellene jelentkeznie egy pozícióért és nem a köztársasági elnöki posztra – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Úgy vélekedett: Majtényi László össze-vissza hazudozik. Egyrészt a Sorostól kapott támogatás mértékéről, másrészt azt állítja, hogy nem is ismeri Sorost, miközben közösen hoztak létre egy intézetet. Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet George Sorossal azért hozták létre, hogy befolyásolják a magyar közgondolkodást és politikai legitimáció nélkül megváltoztassák Magyarországot – mondta Hidvéghi Balázs.

MTI, demokrata.hu