Hirdetés

Együtt erő vagyunk, és csak együtt van erőnk – mutatott rá a két ország közötti együttműködés fontosságára Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédében kiemelte, hogy a keresztény hagyományok védelme és a migrációs válság elleni küzdelem nem két külön dolog, hanem ugyanazt jelenti, amit a jobboldali szervezetek rövidtávú feladatként tűztek ki. A hosszútávú céloknál az országok szuverenitásának védelmét emelte ki.

A főigazgató emlékeztetett: „tavaly a CPAC Hungary-vel egyenesen a globális kultúrharc frontvonalába kerültünk, szeretünk is ott lenni”.

Hangsúlyozta, hogy három hónap múlva az idei rendezvényen is ezeket a célokat tartják szem előtt, ahol április 25-26-án a spanyol barátokkal együtt megkezdik a woketalanítást és lecsapolják a brüsszeli mocsarat.

Korábban írtuk

A kultúránkat, az életünket, a családunkat kell megvédeni a globalistáktól – húzta alá köszöntőjében Juan García-Gallardo. Hozzátette: a brüsszeli bürokraták elleni harc bár bonyolultnak tűnik, de meg lehet nyerni.

Juan Garcia-Gallardo úgy fogalmazott: Nem hagyhatják, hogy a gyökereiket támadják, azért is jött Magyarországra, hogy tanuljon a magyar kormány gyakorlatából és ezzel a tudással minél hatékonyabban tudjanak felkészülni az európai uniós választásokra.

A spanyol politikus elmondta, a magyar kormány családpolitikáját példaértékűnek tartják, és a magyar példát alapul véve szeretnék támogatni a hasonló helyzetben lévő spanyol családokat, hogy így erősíthessék a régiót.